Sofia Johansson golf green card Tampere

SOFIA JOHANSSON

PGA TRAINEE

Olen Sofia Johansson, PGA Trainee. Minulla on vankka kokemus liikunta- ja golfalan kouluttajana sekä luokanopetuksen parista. Vedän Golfkeskus Messukylässä vuonna 2024 alkeiskurssit, otan vastaan green card-suoritukset, osallistun junioreiden ja erityisryhmien koulutukseen, sekä järjestän mm. teemakursseja, yritystapahtumia, tyhy-päiviä sekä yksityisopetusta. Voit kääntyä puoleeni kaikessa kursseihin ja opetukseen liittyvissä asioissa. Minulla on pitkä kokemus kilpagolfin pelaamisesta kansallisella tasolla ja opetusvuosia on kertynyt noin kymmenen.

”Tulevan kauden tavoitteena on luoda kattava valikoima erilaisia ja kaiken tasoiselle sopivia treenejä. Golfkeskus Oy Messukylä tarjoaa kattavat harjoitteluolosuhteet, joita kannattaa hyödyntää niin golfopetuksen kuin oman harjoittelun kautta. Kurssitarjonta päivittyy kauden edetessä. Kesää ja hyviä lyöntejä odotellessa!”

Usein kysyttyä

Koulutukset ja kurssit pidän Golfkeskus Messukylässä Tampereella. Siellä otan vastaan lisäksi green card-suoritukset viikoittain.

Kyllä, kaikki voivat suorittaa kauttani green cardin. 

Green card-suorituksen tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedot ja taidot.

Aikuinen 50€ (yleisenä päivänä suorittaessa) 

Kurssilainen 30€ (kurssin yhteydessä tai yleisenä päivänä suorittaessa)

Alle 18v 25€

Green Card -pelikokeen yleinen suoritusajankohta on SUNNUNTAISIN klo 19.00.

Vedän yksilövalmennusta kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille vasta-alkajista kokeneempiin pelaajiin. Valmennukset järjestetään aina yksilöllisesti tukemaan pelaajan kehitystä. Saatavilla on kertatunnit sekä usean kerran paketit.

Ajankohdat kursseille löydät Kurssit ja opetus-välilehdeltä. Kursseille ja tunneille pääset ilmoittautumaan kurssisivujen lomakkeella. Tästä pääset ilmoittautumaan green card suoritukseen.