Golfmatkat

Peli- ja opetusmatka 19.-26.10.2024

AROEIRA, PORTUGALI LISSABON

Tervetuloa Sofian mukana Aroeiraan Lissabonin läheisyyteen !

Aroeira Golf sijaitsee Lissabonin eteläpuolella kauniilla Costa Caparican rannikolla. Crowne Plaza Caparica hotelli on lyhyen matkan päässä golfkentiltä ja hotellilta on vain 15 km matka Lissabonin keskustaan.

PGA Trainee Sofia Johanssonilla on parinkymmenen vuoden kokemus golfin parissa. Golftausta on monipuolinen, sillä kokemusta löytyy niin kilpagolfista, seuratoiminnasta kuin valmentamisesta. Sofia työskentelee tällä hetkellä Prona Pirkanmaan Golfissa. Hän kuvailee valmennustyylinsä selkeäksi ja asiakaslähtöiseksi. Sofia työskentelee valmennustöiden ohella luokanopettajana, minkä hän kokee vahvuutena myös golfopetuksessa.

Matka pitää sisällään päivittäisen vajaan parin tunnin harjoituksen sekä peliopetuksen. Sofia pelaa jokaisen pelaajan kanssa vähintään yhden kierroksen, jonka aikana hän antaa strategisia vinkkejä peliin.

Ilmoittaudu matkalle mukaan ja houkuttele myös pelikaverisi jatkamaan kautta 2024 upean Lissabonin läheisyyteen.

Peli- ja opetusmatka 27.3.-4.4-2024

Parco de’ Medici, rooma

Yhdistä golfmatkailun sekä kaupunkimatkailun parhaat puolet. Majoitumme, pelaamme sekä treenaamme Parco de Medicissä lähellä Rooman lentokenttää ja kaupunkia sekä nautimme Rooman nähtävyyksistä ja ravintolatarjonnasta.

Matka pitää sisällään päivittäisen parin tunnin harjoituksen sekä peliopetuksen. Sofia pelaa jokaisen pelaajan kanssa vähintään yhden kierroksen, jonka aikana hän antaa strategisia vinkkejä peliin.