Sofia Johansson Golfvalmennus

Golf Green card Tampere

Missä

Golfkeskus Messukylä, Tampere
Joka sunnuntai

Kenelle

Aloittelijat

Hinta

Alkeiskurssilaiset 30€, Aikuiset 50€, alle 18v 25€

Green card kurssi

Green Card on golfarin oma ajokortti, jolla pääsee liittymään golfseuraan jäseneksi ja saa tämän kautta oikeuden pelata eri golfkenttiä, niin Suomessa kuin maailmallakin. Green Cardilla varmistetaan, että jokaisella pelaajalla on riittävät valmiudet toimia ja pelata turvallisesti sekä sujuvasti golfkentällä ilman muiden vaarantamista. Jokaisen pelaajan tuleekin tuntea yleisimmät etiketti- ja sääntöasiat, tämä tietämys varmistetaan Green Cardia suorittaessa. Suoritus järjestetään Messukylä Golfissa Tampereella.

Green Cardin suorittaminen koostuu sääntö- ja etikettikokeesta sekä kenttäpelaamisesta. Näiden suorittamisen jälkeen pelaaja saa oikeuden liittyä golfseuraan ja sitä myötä ensimmäisen tasoituksensa, mikä on 54. Lisätietoja Suomen Golfliiton sivuilla.

Pelikokeessa pelaaja pelaa 3-9 väylää, riippuen osallistujamäärästä. Opettaja kulkee ryhmien mukana, jolloin käydään läpi golfin perussääntöjä sekä etikettiä. Kirjallinen koe tulee olla täytettynä pelikokeeseen tultaessa. Lisäksi pelaajalla tulee olla omat pelipallot, tiit, greenihaarukka, merkkausnasta/-kolikko, kynä ym. tarvittavat välineet mukana kokeessa. Mailat kuuluvat kokeen hintaan, jos omia ei vielä ole.

Hyvä tietää

Green card-kokeeseen voit ilmoittautua myös ilman alkeiskurssisuoritusta Jos yleinen aika ei sovi, ota yhteyttä ja varaa yksityinen aika itsellesi (myös isommat henkilömäärät mahdollisia) Green card -suorituksen hintaan sisältyvät vuokramailat sekä kierros golfia (Vuohenojan kentällä)

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua sähköpostilla tai sivun alla olevalla lomakkeella suoraan minulle. Suoritusajat: Su 21.7. klo 19, Ma 29.7. klo 19, Su 4.8. klo 19, Su 18.8. klo 19

Peruutusehdot

Kurssille ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tehdään vähintään 48 tuntia ennen kurssin alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin alkua, veloitetaan poisjääneeltä 50 euroa. Ilman ennakkoilmoittamista kurssilta poisjääneeltä peritään koko kurssin maksu. 

Pelitaitokoe

Pelitaitokokeessa pelaajalta testataan olennaisimmat sääntö-ja etikettiasiat sekä riittävä pelitaito sujuvan ja turvallisen pelaamisen varmistamiseksi, tavoitteena pystyä pelaamaan kenttä tavoiteajassa.Ohjesääntönä kenttäpeluussa on tasoituksen 54 antaman reikäkohtainen tavoitetulos, mikä olisi +3 lyöntiä ihannetulokseen (par) nähden.

Kirjallinen koe

Tavoitteena on, että suorittaja on sen avulla tutustunut golfin sääntöihin ja etikettimääräyksiin ja saanut kokemusta sääntö- ja etikettitiedon etsimisessä. Kirjallinen koe koostuu 15:sta sääntökysymyksestä sekä 15:sta etikettikysymyksestä. Kirjallisen kokeen kysymykset perustuvat Pienen sääntö- ja etikettioppaan sisältöön. Kirjallinen koe tulee olla täytettynä ennen kentällä suoritettavaa pelitaitokoetta. Kirjallisen kokeen vastauksia käydään läpi vielä kentällä suoritettavan pelikokeen yhteydessä.

Ilmoittaudu green card kurssille!

Täyttämällä lomakkeen ilmoittaudut suorittamaan green cardin. Muista täyttää ilmoittautumiseen vaadittavat tiedot. Suoritukset joka sunnuntai Tampereen Messukylässä Pirkanmaalla. Kirjoita kenttään sunnuntai jolle ilmoittaudut, toivo muuta suoritusaikaa tai tiedustele ryhmäaikoja!